50x100

Upptäck vårt utbud

Välj bland passepartouter i standardmått eller måttbeställ din passepartout i egna mått. En passepartout används både för att framhäva din bild i ramen.
FILTRERA
Storlekar
Färg
485 resultat
Fri frakt över 599 kr!
Leverans 1-3 arbetsdagar
Säkra betalningar hos oss!

Tavlor online hos Framia

Ram med Passepartout Välj en ram med passepartout, vilket är perfekt för att rama in foton eller konstutskrifter. Det spelar ingen roll om de är små eller stora. De ger en touch av skönhet och kan användas för att skapa en snyggare och mer polerad look. Här är några saker att tänka på när du väljer en ram med passepartout: - Välj en färg som passar till fotot eller trycket. Svarta eller vita passepartout är klassiska och mångsidiga val. - Tänk på tjockleken på passepartouten. Tjockare passepartout kan ge en djupare bild, se mer omfattande ut, medan tunnare passepartout ger ett mer känsligt utseende eller också väldigt stilrent. Väljer du en ram med passepartout, så är det ett utmärkt sätt att framhäva dina foton och konstutskrifter. Med en av våra ramar med passepartout, kan du välja mellan flera olika storlekar. Men tänk också på att välja rätt färg, tjocklek och material. Köp ram med passepartout här. Vi försöker hjälpa till med vad som behövs när du vill rama in just ditt konstverk.
Ramar med Plexiglas Den här klassiska och eleganta ramen är perfekt för att visa dina favoritfoton, utskrifter, affischer och andra bilder. Den är tillverkad av tunt trä och har en klar front i plexiglas. Plexiglas som skyddar ditt konstverk från damm, repor och andra skador. Den tunna träramen med plexiglas har dessutom en genomtänkt hängare på baksidan. Men den kan du hänga upp den på väggen rätt så omgående. Välj den här ramen för att ge dina bilder ett professionellt intryck på jobbet eller ett mer visuellt utseende i hemmet.
Passepartout till ramar Letar du efter en passepartout, med ett specifikt mått för ditt konstverk? Välkommen till framia.se! Här har vi ett mycket stort urval av passepartouter i olika stilar och med material som passar de flesta! Vi har passepartout med måtten 60x40, dessa kommer dessutom i utvalda färger. Oavsett om du letar efter en stilren svart passepartout eller något lite mer personligt, så har vi troligen det du önskar dig Vi har det mesta helt enkelt. En passepartout är ett bra sätt att framhäva dina foton på. De kan vara bra om du vill visa upp dina familjefoton, semesterbilder eller andra bilder. Vi erbjuder fri frakt på alla beställningar över 399 kr! Det är inte fy skam! Börja shoppa idag! Hitta din ram och köp till en trevlig passepartout.
Ram 50x100 - En Storsäljare Home vit ram 50×100 cm cm är en lite bredare ram i trä. Den är ganska platt mot väggen med bara 15 mm i djup, och den har en härlig struktur i träet. Denna ram är jättesnygg i större format och är en av våra mest populära ramar. Home vit ram 50×100 cm kommer med vanligt glas samt baksida i MDF. Ramen kan hängas både vertikalt och horisontellt. Home är den ramen som finns i flest storlekar och kommer i hela 32 olika storlekar. Den kommer i storlek från 9×13 cm ända upp till 70×100 cm. Ramens list är 20 mm i bredd och 15 mm djup. Är du ute efter en lite bredare ram i trä så är den här precis lagom och ger din bild ett lite starkare intryck. Denna ram är avlång och passar både att hänga vertikalt och horisontellt. Köp till en passepartout till din ram 50×100 cm och välj ett innermått som passar din bild – det ger ett lite mer exklusivare intryck och ger ännu mer fokus till din bild.
Varukorg