Upptäck vårt utbud

Ram 60x90

Välj bland ramar i 60x90 i olika färger och modeller. En tavelram i trä är ett utmärkt sätt att ge dina foton och konstutskrifter en mer professionell look.
FILTRERA
Storlekar
Färg
492 resultat
Fri frakt över 399 kr!
Leverans 1-3 arbetsdagar
Säkra betalningar hos oss!

Tavlor online hos Framia

Träramar i olika modeller och färger Tavelram trä är ett utmärkt sätt att ge dina foton och konstutskrifter en mer professionell look. Därför passar de bra på till exempel kontor, och i offentliga lokaler. Tavelramar finns i de flesta populära storlekarna du kan tänka dig, men se till att välja rätt färg, tjocklek och material innan du genomför ditt köp. Nu har du möjlighet att köpa en tavelram i trä. Kanske är det allt du behöver, i annat fall försöker vi ordna vad som behövs för ditt konstverk, när du vill rama in det.
Ramar med Passepartout När det gäller att välja ram med passepartout har du många olika alternativ att välja mellan. Du kan välja bland ram med passepartout och ram av trä, metall eller till och med plast. Du kan dessutom välja mellan ram med passepartout med en matt finish eller ram med passepartout med en glansig finish. Vi erbjuder en variation av olika färger beroende på utvalt material och färger som till exempel svart, guld, silver och vitt. Vi har förhoppningsvis din framtida ram med passepartout. Du kanske kan tänka dig en svart ram med passepartout eller annan stilren design. Vi har ram med passepartout som är redo att hängas upp på väggen omedelbums när du fått hem den. Beställ din ram med passepartout idag!
Våra storsäljande ramar Våra ramar är det bästa, enklaste och mest elegant sättet att visa dina foton på. Det är ett utmärkt sätt att visa upp dina fina familjefoton eller semesterbilderna på. Dessutom erbjuder vi fri frakt på alla beställningar över 399 kr! Hur najs är inte det? Så vad väntar du på? Börja shoppa idag! Låt din fina ram hitta hem till dig i stockholm. Om du behöver hjälp med att hitta den perfekta ramen för ditt konstverk hjälper vår kundtjänst dig gärna. Kontakta oss via ett mejl så hjälper vi dig gärna. Vi möta dina behov och hjälpa dig när du väljer den perfekta ramen. Vi erbjuder en variation av olika färger beroende på utvalt material. Du kanske vill välja mellan färger som guld, silver. Vi har har givetvis ramar i svart, vitt och andra klassiska färger och utformningar. Varje ram är redo att hängas upp på väggen i ditt hem idag. Beställ ramar till Stockholm och andra orter runt om i landet redan idag!
Fyrkantiga Ramar En variation av olika färger beroende på utvalt material, färger som svart, guld, silver, även home vit fyrkantig ram, eller också fyrkantig ram svart och andra stilrena ramar med läcker design och fina färger. Vill du ha en fyrkantig ram redo att hängas upp på väggen? Beställ din fyrkantiga ram redan idag! En fyrkantig ram är perfekt för att rama in foton eller konst och även utskrifter. De ger en touch av skönhet. De kan användas för att skapa en ren och polerad look. Här är några saker att tänka på när du väljer en fyrkantig ram: - Välj en färg som passar till fotot eller trycket. Svarta eller vita fyrkantig ram är klassiska och mångsidiga val men andra färger är också av vackert urval.. - Tänk på tjockleken på tavelramen. Tjockare tavelram kan ge en djupare bild, se mer omfattande ut, medan tunnare tavelram ger ett mer känsligt utseende eller också väldigt stilrent. Fyrkantiga ramar är utmärkta för att ge dina foton och utskrifter ett riktigt professionell intryck. Tavelramar i alla standiserade storlekar. Men se till att tänka på färg, tjocklek och material innan du gör ditt köp. Fyrkantiga ramar finns här med vi har antagligen allt du behöver. Vi ser till att vi kan ordna vad som behövs för ditt konstverk, det du vill rama in.
Varukorg