Upptäck vårt utbud

Ram 60x90

Välj bland ramar i 60x90 i olika färger och modeller. En tavelram i trä är ett utmärkt sätt att ge dina foton och konstutskrifter en mer professionell look.
FILTRERA
Storlekar
Färg
483 resultat
Fri frakt över 599 kr!
Leverans 1-3 arbetsdagar
Säkra betalningar hos oss!

Ram 60x90

Välj rätt färg till din ram Om du letar efter en ram i storleken 60x90 så vet du förmodligen redan att detta är precis den storlek som du söker. Något som däremot kan vara svårare är färgvalet. Här finns det inget självklart val eller en färg man måste välja, vilket kan göra det svårt att veta vad som faktiskt fungerar bäst. Om du har redan har en tanke om vad som skulle bli snyggt så ska du förstås välja detta, men i annat fall så kan du antingen utgå från motivet som ska placeras i ramen, eller rummet där den ska hänga. Om du utgår från motivet så är det ofta snyggt att låta det matchas med ramen, men det finns flera saker att tänka på här. Svartvita motiv ska gärna ha en svart ram, medan andra motiv gärna kan ha en vit ram. Även om svart också är stilrent och passar till det mesta, så låter vita ramar motivet ta plats. En vit ram är alltså en plats när du vill framhäva motivet i ramen, och inte vill låta ramen ta över för mycket. Det kan också vara en bra idé att matcha ramen med inredningen i rummet. Fundera över vilka färger som finns därinne, och vad du vill gärna med det. Att låta ramen matcha övrig inredning är snyggt och blir stilrent och smakfullt, men väljer du istället en ram i en annan färg så sticker den ut och låter fokuset hamna just där. Detta kan vara perfekt när du vill att blickarna ska dras till motivet du har ramat in.
Ram 60x90 med Passepartout Vår ram 60x90 är ett utmärkt sätt att ge dina foton och konstutskrifter en mer professionell look. Därför passar de bra på till exempel kontor, och i offentliga lokaler. Tavelramar finns i de flesta populära storlekarna du kan tänka dig, men se till att välja rätt färg, tjocklek och material innan du genomför ditt köp. Nu har du möjlighet att köpa en tavelram i trä. Kanske är det allt du behöver, i annat fall försöker vi ordna vad som behövs för ditt konstverk, när du vill rama in det. När det gäller att välja ram med passepartout har du många olika alternativ att välja mellan. Du kan välja bland ram med passepartout och ram av trä, metall eller till och med plast. Du kan dessutom välja mellan ram med passepartout med en matt finish eller ram med passepartout med en glansig finish. Vi erbjuder en variation av olika färger beroende på utvalt material och färger som till exempel svart, guld, silver och vitt. Vi har förhoppningsvis din framtida ram med passepartout. Du kanske kan tänka dig en svart ram med passepartout eller annan stilren design. Vi har ram med passepartout som är redo att hängas upp på väggen omedelbums när du fått hem den. Beställ din ram med passepartout idag!
Våra storsäljande ramar En ram i storleken 60x90 cm passar bra för större motiv, som du vill ska synas väl. Det kan vara allt från speciella fotografier som betyder mycket för dig, till konstverk och posters som du verkligen gillar eller som visar vem du är. Sådant som du av någon anledning vill ska synas väl och som du vill ge mycket plats, helt enkelt. Våra 60x90 ramar är det bästa, enklaste och mest elegant sättet att visa dina foton på. Det är ett utmärkt sätt att visa upp dina fina familjefoton eller semesterbilderna på. Dessutom erbjuder vi fri frakt på alla beställningar över 399 kr! Hur najs är inte det? Så vad väntar du på? Börja shoppa idag! Låt din fina ram hitta hem till dig i stockholm. Om du behöver hjälp med att hitta den perfekta ramen för ditt konstverk hjälper vår kundtjänst dig gärna. Kontakta oss via ett mejl så hjälper vi dig gärna. Vi möta dina behov och hjälpa dig när du väljer den perfekta ramen. Vi erbjuder en variation av olika färger beroende på utvalt material. Du kanske vill välja mellan färger som guld, silver. Vi har har givetvis ramar i svart, vitt och andra klassiska färger och utformningar. Varje ram är redo att hängas upp på väggen i ditt hem idag. Beställ ramar till Stockholm och andra orter runt om i landet redan idag!
Ramar i olika modeller och färger En variation av olika färger beroende på utvalt material, färger som svart, guld, silver, även home vit fyrkantig ram, eller också fyrkantig ram svart och andra stilrena ramar med läcker design och fina färger. Vill du ha en fyrkantig ram redo att hängas upp på väggen? Beställ din fyrkantiga ram redan idag! En fyrkantig ram är perfekt för att rama in foton eller konst och även utskrifter. De ger en touch av skönhet. De kan användas för att skapa en ren och polerad look. Här är några saker att tänka på när du väljer en fyrkantig ram: - Välj en färg som passar till fotot eller trycket. Svarta eller vita fyrkantig ram är klassiska och mångsidiga val men andra färger är också av vackert urval.. - Tänk på tjockleken på tavelramen. Tjockare tavelram kan ge en djupare bild, se mer omfattande ut, medan tunnare tavelram ger ett mer känsligt utseende eller också väldigt stilrent. Fyrkantiga ramar är utmärkta för att ge dina foton och utskrifter ett riktigt professionell intryck. Tavelramar i alla standiserade storlekar. Men se till att tänka på färg, tjocklek och material innan du gör ditt köp. Fyrkantiga ramar finns här med vi har antagligen allt du behöver. Vi ser till att vi kan ordna vad som behövs för ditt konstverk, det du vill rama in.
Varukorg