Ramar

Snygga ramar till ditt motiv

Att välja rätt ram till rätt poster, print, foto eller bild gör mer än vad man kan tro. Motivet framhävs på ett sätt som gör att det är i fokus på samma gång som det passar fint in på den vägg det sitter på. Det finns otroliga mängder av kombinationer att välja ibland och du kan mixa och matcha efter säsong, smak, motiv och pris.

Låt oss visa dig hur du kan tänka för att välja ram, vad det finns för alternativ och hur du arbetar med olika träslag och färger för bästa möjliga resultat. Vi visar även några fotoväggar som vi tycker är speciellt snygga och hur du kan leka med olika typer av motiv. Allt för att du ska kunna få till snyggast möjliga resultat och välja rätt ramar till just ditt projekt.

Snygga ramar

Några av våra favoriter

Att välja rätt ram till rätt poster, print, foto eller bild gör mer än vad man kan tro. Motivet framhävs på ett sätt som gör att det är i fokus på samma gång som det passar fint in på den vägg det sitter på. Låt oss visa dig hur du kan tänka för att välja ram, vad det finns för alternativ och hur du arbetar med olika träslag och färger för bästa möjliga resultat.