Svart tavelram är sällan fel

Köp en svart ram idag

Svarta ramar är sällan fel. Det är tidlöst, snyggt, klassiskt och smälter in nästan överallt. De tycker nog de flesta, och en färg som passar väldigt många människor.
FILTRERA
Storlekar
Färg
163 resultat
Fri frakt över 599 kr!
Leverans 1-3 arbetsdagar
Säkra betalningar hos oss!

Skaffa en svart ram om du är osäker

Snygga ramar för snygga tavlor Letar du efter en Home svart tavelram i trä för ditt konstverk? Sök inte längre än till framia.se! Vi har ett stort urval av ramar i olika stilar och material att välja mellan, vi har Home svart tavelram i trä, denna kommer i utvald färg och i massor av storlekar. Oavsett om du letar efter en enkel Home svart tavelram i trä eller något mer utsmyckat har vi allt du behöver. Denna svarta tavelram som kommer med vanligt glas i flera olika storlekar. De som inte kommer med glas kommer med ett finare plexiglas. De bästa ramarna för dina tavlor.
Vänta inte på att föreviga dina minnen Vi har lösningen för att enkelt och elegant visa upp dina personliga foton, eller din konst. Det är ett bra sätt att visa upp dina familjefoton, semesterbilder eller andra bilder. Dessutom erbjuder vi fri frakt på alla beställningar över 399 kr! Så vad väntar du på? Börja shoppa idag! Här hittar du till exempel en bra svart, fyrkantig ram.
Vi hjälper dig att hitta rätt Om du behöver hjälp med att hitta den perfekta ramen för just ditt konstverk hjälper vår kundtjänst dig gärna. Ring oss eller skicka oss ett mejl så hjälper vi dig gärna att hitta den perfekta ramen för just dina behov. Tack för att du väljer framia.se! Om du letar efter en svart tavelram i trä har vi precis det du behöver.
Perfekta svarta ramar med finesser Vår svarta tavelram i trä är perfekt för att visa upp foton, målningar eller andra vackra konstverk. Med enkel och stilren design kommer du att kunna matcha i stort sett vilken inredning som helst. När det gäller att välja en ram som “Home” (svart träram) så har vi stort urval av storlekar. Du har många olika alternativ att välja mellan. Du väljer helt enkelt en trevlig ram av trä. Du kan dessutom välja mellan ramar med en matt finish eller ramar med mer glansig finish. Vi erbjuder en stor variation av olika färger. Vi har ett stort urval av material och klassiska eller mindre traditionella färger. Vi föreslår svart och vitt som är ett stilsäkert alternativ som smälter in i många miljöer. Vi har också läcker design och färger som sticker ut. Givetvis kommer den med en upphängningsmöjligheter på baksidan. Direkt när du får hem paketet och packat upp ska den vara redo att hängas upp på väggen. Beställ din “Home”, svarta tavelram i trä eller andra material redan idag! Vi erbjuder denna ram i över ett 30-tal olika storlekar. Inte så illa. Eller hur?
Varukorg