Hög Kvalité till rimliga priser.

Tavelram 70x100

Här kan du hitta en tavelram med måtten 70x100. De finns i olika färger och olika varianter.
FILTRERA
Storlekar
Färg
483 resultat
Fri frakt över 599 kr!
Leverans 1-3 arbetsdagar
Säkra betalningar hos oss!

Tavelram 70x100

Nu är 70x100 säkert rätt för dig Här kan du hitta en ram med måtten 70x100. De finns i olika färger och olika varianter. De flesta är tillverkade av trä, men det finns också ramar gjorda av metall eller plast. Välj en ram 70x100 för att få en perfekt ram för 70x100 fotografier. Denna storlek finns i olika stilar, från enkelt och stilrent till mer exklusivt och elegant eller mer dekorativ. De flesta ramar har ett glas, och dessa skyddar dina fotografier mot damm och smuts, men det finns också ramar som inte har glas. Fördelen med riktigt glas är de ger ett exklusivare intryck och vissa föredrar den kvalitetskänslan. Plexiglas är däremot betydligt säkrare, och skyddar både dig själv, djur och barn vid eventuell olycka. En 70x100 ram är en större ram, och passar för större fotografier eller andra motiv som du vill framhäva. Denna storlek kommer att ta plats och synas tydligt, så detta är ett bra val för viktiga eller betydelsefulla bilder. Det är dock viktigt att välja rätt plats för denna storlek, och den passar framför allt bra i lite större rum eller på väggar där det inte finns allt för mycket sedan innan.
Kan vara bättre än flera små ramar Vi har ramar på 70x100 som är både användbara och hållbara. De passar för många olika tillfällen. Föreviga dina bilder på familj och vänner. Kanske den där härliga semesterresan. Oavsett är en ram 70x100 ett mycket populärt mått. De passar både stora och serier av små foton. De kan också användas för andra saker än bara foton, till exempel konstverk, tvättinstruktioner eller andra tryck. Vill du ha en 70x100 ram som är mycket användbar, så är 70x100 perfekt för dig. Den här ramen ger dig möjlighet att stora och små foton och andra tryck på ett enkelt och elegant sätt. Som sagt, det vi erbjuder är många olika stilar så som klassiska eller mer moderna tavelramar. Vi har färger som vitt, svart och guld. De är perfekta när du vill inreda med posters hemma. Vi har stilrena färger, boxramar med passepartout och även metallramar i färger som guld och silver. Här hittar något som passar just ditt hem, din arbetsplats eller varför inte en konstutställning?
Bli riktigt nöjd med en Tavelram 70x100 Tavelram 70x100 är en storlek som är perfekt för att visa familjefoton, landskapsbilder eller porträtt. Det är också ett utmärkt sätt att visa upp andra konstverk och tryck. Om du letar efter en ram med andra mått som gör ett bra intryck så har vi säkert ändå den perfekta storleken. Oavsett om du hänger den på väggen eller ställer den på en hylla är en 70x100-ram, säkerligen ett bra val till din heminredning. Beställ din tavelram 70x100 idag! Letar du efter en fotoram som är precis rätt storlek för ditt foto på 70x100? Vi har precis vad du behöver! Vår 70x100 bildram är perfekt för att visa up dina stora favoritfoton. Den här ramen är tillverkad av högkvalitativa material och är byggd för att hålla länge. Dessutom dessa ramar en snygg glasfront för att skydda ditt foto från damm och repor. Så varför inte beställa din 70x100 fotoram redan idag? Du kommer inte att bli besviken!
Passar bra överallt Letar du efter en ram på 70 x 100 som passar just din bild? Kolla in vårt breda urval av ramar i den här storleken. De funkar utmärkt för affischer, personliga fotografier, teckningar, ritningar, limiterade bilder, olika konstverk eller andra bilder. Vi har bra ramar med måtten 70 x 100, oavsett om du behöver en enkel svart eller ram eller något mer utsmyckat. Handla redan idag och hitta den perfekta ramen för ditt hem eller kontor! Letar du efter en ram i formatet 70 x 100? Då har vi säkert det du önskar dig! Vårt urval av 70 x 100 är nämligen rätt så utbrett. Välj mellan många olika stilar, och olika färger, för att hitta den ram som passar just dig och den övriga inredningen bäst. Utgå gärna från övrig inredning i rummet där ramen ska användas, eller från motivet som ska vara inuti ramen, för att välja en passande ram. Nu har du chansen att hitta den perfekta ramen som pryder just dina väggar eller ditt bord. Shoppa loss bland vårt urval av ramar 70 x 100 idag och hitta det som passar dig bäst, helt enkelt.
Varukorg